Contactpersonen

Fysiotherapie

Contactpersoon

Puck Koopmans
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige informatie

 

Ik ben Puck Koopmans. In juni 2013 heb ik de opleiding Fysiotherapie bij de Hogeschool van Utrecht afgerond. Sinds oktober 2013 ben ik als fysiotherapeut werkzaam bij Fysiotherapie Binnenstad. De praktijk is gelegen in een gezondheidscentrum met huisartsen, wat als belangrijk voordeel heeft dat daar waar nodig voor een multidisciplinaire aanpak kan worden gekozen.

In september 2014 ben ik begonnen met de master opleiding/specialisatie bekkenfysiotherapie aan het SOMT te Amersfoort. In 2017 hoop ik geregistreerd bekkenfysiotherapeut te zijn.

Goed bewegen is en blijft belangrijk, ook als je te maken krijgt met lichamelijke klachten. Ik kan je helpen wanneer je beperkingen ervaart in het dagelijks leven met bewegen of sporten. In de praktijk behandel ik tal van klachten en begeleid ik ook diverse doelgroepen zoals: post-operatief, diabetes, COPD, Fysio-Fitness en Zwangerfit.

Naast de werkzaamheden als fysiotherapeut houd ik me samen met collega Randy Haalboom bezig met de borging van de kwaliteit van de praktijk. Dit met resultaat want sinds december 2014 zijn we een zogenaamde Plus-praktijk geworden. Als Plus-praktijk blijven we voortdurend bezig om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren en hoog te houden.

Over mijzelf valt nog te zeggen dat ik nog steeds tijd weet vrij te maken voor sport: hockey, hardlopen en skien.

U zult kunnen merken dat ik met veel inzet en plezier werk in deze prachtige praktijk in hartje Utrecht!.