Contactpersonen

Fysiotherapie

Contactpersoon

Merel Snouck Hurgronje
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige informatie

 

Merel Snouck Hurgronje

Mijn naam is Merel Snouck Hurgronje en sinds september 2014 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Binnenstad als Manueel therapeut.

In 2004 heb ik mijn diploma tot fysiotherapeut behaald maar ik had al snel de behoefte om mijn kennis uit te breiden en met name van de aandoeningen en behandelmogelijkheden rond de wervelkolom. Kort daarop ben ik daarom met de opleiding tot Master Manueel therapeut gestart en deze in 2009 met succes afgerond.

De aandachtsgebieden die ik vooral in mijn werk zie zijn rug-, nek- en schouderklachten, vaak gerelateerd aan nekproblematiek.

Als Manueel therapeut zorg ik vooral voor de voorwaarde om goed te herstellen van een blessure door middel van mobilisatie of manipulaties. Vervolgens begeleid ik het proces tot goed herstel en het voorkomen van terugkerende klachten. Vaak is dit op basis van (huiswerk) oefeningen en vraag ik dus ook van mijn clienten een actieve inzet. Het samenwerken met mijn client vind ik heel leuk en een goed resultaat is vaak snel bereikt. Teamwork dus!