Medewerkers

Fysiotherapie

Contactpersoon

Yvonne Huis in ’t Veld
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige informatie

 

Ik ben Yvonne Huis in 't Veld en ben in 2005 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Omdat ik me wat meer wilde verdiepen in het vak ben ik naast mijn werk Fysiotherapiewetenschap aan de Universiteit Utrecht gaan studeren. Ondertussen volgde ik diverse cursussen mbt bekken- en bekkenbodemklachten.

 

In 2008 studeerde ik voor de 2e keer af en heb ik mijn afstudeeronderzoek samen met Dr. J.M.A. Mens gedaan. Voor dit onderzoek hebben wij ongeveer 150 zwangere vrouwen onderzocht. Hierbij werd er gekeken naar de aanwezigheid van bekken/lage rugklachten en de ernst hiervan. Ik heb gemerkt dat onderzoek doen erg leuk is, maar dat de combinatie van behandelen en onderzoeken mij het meest aanstaat.

 

Omdat het bekkengebied mij zo interesseert ben ik na het afronden van deze studie verder gaan studeren. Ik heb de 3-jarige opleiding tot geregistreerd bekkenfysiotherapeut gevolgd en afgerond in juni 2011.

 

Intussen behandel ik de laatste vier jaar eigenlijk alleen maar vrouwen en mannen met bekken en/of bekkenbodemproblemen. Ik merk dat het heel belangrijk is voor mensen om deze klachten te behandelen omdat ze vaak grote invloed hebben op het dagelijks leven.

 

Naast mijn werkzaamheden hier, ben ik ook werkzaam bij Alant Vrouw in Amsterdam en bij Fysiotherapie Haalboom & van der Kleij in Hoograven en werk ik nauw samen met o.a. huisartsen, gynaecologen, urologen en verloskundigen.