Het leven is vol gewoontes. Gelukkig maar, zonder gewoontes zou het een chaos worden. Maar soms gaat het leven met ons op de loop: ieders leven kent tegenslagen. Gewoontes die ooit plezierig waren, worden de baas over ons. De fles, de sigaret, het jointje, het lijntje, de volle ijskast, een rondje langs de avondwinkel, of twitteren. Verslavingen waar je vaak niet gemakkelijk weer vanaf raakt.

 

Wij kunnen u helpen die slechte gewoontes achter u te laten en gewenste gewoontes een belangrijker plaats in uw leven te geven. Door het loslaten van slechte gewoontes verandert er vaak veel ten goede in iemands leven. Op www.zorgkaartnederland.nl kunt u lezen hoeveel baat mensen hebben bij onze manier van behandelen.

 

 

Anouk Schmidt, psycholoog

werkdag: maandag

Ik begeleid u daarin middels wetenschappelijk bewezen methoden zoals cognitieve gedragstherapie en mindfulness. Daarnaast focus ik ook op een gezonde levensstijl; sporten, gezond eten en een goede nachtrust.

 

Meer informatie over onze behandeling vind u op onze site: www.sijthoffenvanempel.nl. Als u een afspraak wilt maken kunt u het contactformulier op onze site invullen of bellen met 020 737 0887