Om gezond te blijven is het advies om 10.000 stappen per dag te doen. Onze voeten zijn dus belangrijk voor ons welzijn en een reden om er goed voor te zorgen. Zeker wanneer er klachten bestaan is het zaak dat deze behandeld worden.

Het Centrum voor Podotherapie is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van voetklachten en is vrij toegankelijk voor iedereen. Wanneer blijkt dat we het voetprobleem niet alleen kunnen oplossen dan werken we graag samen met andere disciplines o.a. fysiotherapeuten, huisartsen, praktijkondersteuners, houdingstherapeuten en pedicures.

Ons team bestaat uit 4 ervaren podotherapeuten : Renate Steeghs,

Elisa Plomp, Jessica Schrauwen en Femke Zwanenburg.

 elisa Elisa Plomp is elke donderdag werkzaam in het Gezondheidscentrum op de 2-de etage bij de          fysiotherapeuten

Met welke klachten kunt u bij ons terecht?

Wij behandelen diverse voetklachten zoals pijnlijke voorvoeten, pijnlijke hielen, vermoeide voeten, afwijkende stand van tenen en nagels. Ook patiënten met klachten die zijn ontstaan als gevolg van sporten, het dragen van verkeerd schoeisel en met ziektebeelden zoals

reuma en diabetes kunnen bij ons terecht.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op telefoonnummer

(030) 2522723 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergoeding

De behandeling van de podotherapeut wordt door veel verzekeringsmaatschappijen verzoek vanuit de aanvullende verzekering.

Wij zijn aangesloten bij de NVvP. Tevens staan wij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Kijk voor uitgebreide informatie op www.centrumvoorpodotherapie.nl

 

 Logo Podotherapie