podo1

 

Om gezond te blijven is het advies om 10.000 stappen per dag te lopen. Onze voeten zijn dus belangrijk voor ons welzijn en een reden om er goed voor te zorgen. Zeker wanneer er klachten aanwezig zijn, is het zaak dat deze behandeld worden.

De podotherapeuten van Podotherapie Utrecht zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van voetklachten. Podotherapie Utrecht is vrij toegankelijk voor iedereen. Wanneer blijkt dat wij het voetprobleem niet alleen kunnen oplossen dan werken wij graag samen met andere disciplines o.a. fysiotherapeuten, houdingstherapeuten, huisartsen, praktijkondersteuners, en pedicures.

Wij behandelen diverse voetklachten zoals pijnlijke voorvoeten, pijnlijke hielen, vermoeide voeten, afwijkende stand van tenen en nagels. Ook patiënten met klachten die zijn ontstaan als gevolg van sporten, het dragen van verkeerd schoeisel en met ziektebeelden zoals

reuma en diabetes kunnen bij ons terecht.

 

Op donderdagochtend is podotherapeut Renate Steeghs werkzaam in het Gezondheidscentrum op de 2-de etage afdeling fysiotherapie.

 

 podo2

Renate Steeghs

 

U kunt telefonisch of via e-mail een afspraak maken.

Tel. 030 2522723

E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.podotherapie-utrecht.nl

De behandeling van de podotherapeut wordt door veel verzekeringsmaatschappijen vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Wij zijn aangesloten bij de NVvP. Tevens staan wij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.