Openingtijden

maandag
07:30 – 21:00
dinsdag
07:30 – 21:00
woensdag
07:30 – 18:00
donderdag
07:30 – 21:00
vrijdag
07:30 – 17:00

Locaties

Hartrevalidatie

Heeft u langer of recent een hartoperatie, -infarct of -aanval gehad? Of is er hartfalen bij u gediagnostiseerd? Heeft u na het doormaken van de genoemde gebeurtenissen nog resterende klachten zoals; vermoeidheid, zwakheid, krachtvermindering, moeite met het oppakken van uw sport of andere dagelijkse activiteiten?
Dan kunt u bij Manon terecht om hier verder van te herstellen. Ze zal samen met u naar uw doelen kijken en een bijbehorend sport/oefen schema opstellen.
Gelieve hier een verwijzing van het ziekenhuis voor te hebben. Ook is het optimaal om al een revalidatie traject in het ziekenhuis te hebben doormaakt.
Is deze therapie verzekerd?
Deze vorm van fysiotherapie valt onder normale fysiotherapie. Dus heeft u een aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan vergoedt de zorgverzekeraar de kosten. Heeft u een basis plus module van zilveren kruis. Dan bent u extra verzekerd.
Meer informatie
Voor meer informatie over de vergoedingen of de therapie en om een afspraak te maken, kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar 030-870 06 06.

Online afspraak maken

Plan direct online uw afspraak in.

Samenwerkingspartners

Fysiotopics
Keurmerk fysiotherapie