Openingtijden

maandag
07:30 – 21:00
dinsdag
07:30 – 21:00
woensdag
07:30 – 18:00
donderdag
07:30 – 21:00
vrijdag
07:30 – 17:00

Locaties

Nieuws

Vrijdag 4 november 2021: Nieuwe maatregelen Covid-19

In verband met de nieuw aangekondigde maatregelen zullen wij vanaf maandag 8 november bij het betreden van de fitness zaal de QR-code controleren. Dit geldt zowel voor Fysio-Fitness deelnemers, ZwangerFit deelnemers en patiënten waarmee wij de fitness zaal in gaan (niet in de behandelkamer). Een geldige QR-code betekent dat u kunt bewijzen dat u gevaccineerd bent, bewijs van doorgemaakte Covid-19 besmetting of een negatief testbewijs hebt. Concreet houdt dit in dat er alleen gesport mag worden in de fitness zaal bij het tonen van een geldige QR-code.

Daarnaast draagt iedereen bij binnenkomst een mondkapje in het gehele gebouw (dus zowel in de gangen, wachtkamer en behandelkamer).

Wij begrijpen dat u mogelijk vragen hierover heeft. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 030-8700606.

Dinsdag 1 juni 2021: Beginnen met Fysio Fitness

Per 1 juni 2021 is het weer mogelijk om mee te doen aan Fysio Fitness (fitnessen onder begeleiding van een fysiotherapeut)! Voor meer informatie klik hier of bel naar de praktijk.

Donderdag 1 oktober 2020: Mondkapjesplicht

Per 1 oktober 2020 is het verplicht om binnen in het Gezondheidscentrum een mondkapje te dragen.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Vrijdag 1 mei 2020: Wij zijn weer open voor reguliere behandelingen in de praktijk en aan huis!

Beste cliënten van Fysiotherapie Binnenstad,

Wij hopen dat het naar omstandigheden goed met u en uw gezondheid gaat. De afgelopen weken hebben wij gebruikt om maatregelen te treffen om u zo veilig mogelijk te kunnen behandelen. Wij zijn dan ook blij u te kunnen melden dat wij weer kunnen starten met behandelingen in de praktijk of bij u aan huis, mocht u niet in staat zijn om naar ons toe te komen.

Om dit in goede banen te leiden zullen wij, naast alle voorzorgsmaatregelen, een beroep doen op uw medewerking.

Voor wie?

Dit zal in eerste instantie zijn voor cliënten die niet onder de risicogroep vallen voor het COVID-19 virus.

Indien u onder behandeling was in de maand maart en de behandeling was nog niet afgesloten zal de desbetreffende therapeut contact met u opnemen. U kunt ook met ons contact opnemen als u een afspraak wilt inplannen.

Wij plannen niet direct een afspraak in indien u:

 • Zeventig jaar of ouder bent (neem hierover contact op met de praktijk, in overleg kan het zijn dat wij anders beslissen);
 • Keelpijn, koorts-, hoest- of verkoudheidsklachten heeft; u kunt wel een video-consult krijgen als u dat wilt.
 • Astma, COPD of andere long- of luchtwegaandoeningen heeft; in overleg met uw therapeut bespreken we eerst wat er mogelijk is via video-consulten.
 • Andere ziektes of aandoeningen heeft waardoor u kwetsbaar bent voor het COVID-19 virus.

Wat vragen wij van u?

Zoals gezegd doen wij een beroep op uw medewerking, dit houdt in dat u:

 • Een handdoek meeneemt;
 • Schone kleren aantrekt;
 • Handen wast voordat u naar de praktijk komt;
 • Zo kort mogelijk voor de afspraak naar de praktijk komt, zodat u niet of nauwelijks hoeft te wachten. Indien u toch even moet wachten kunt u plaatsnemen in de wachtkamer;
 • Alleen komt;
 • Rekening houdt met elkaar in het pand (onder andere met naar binnen en naar buiten gaan).

Voorzorgsmaatregelen vanuit ons:

Om de gezondheid van u en van de therapeut te waarborgen hanteren wij een aantal voorzorgsmaatregelen:

 • Indien geen noodzakelijk fysiek contact nodig is, hanteren wij de 1.5 meter grens;
 • Zowel u als de therapeut wassen voor en na de behandeling zorgvuldig de handen;
 • De behandelruimte en praktijk worden extra schoongemaakt, ook tussen behandelingen door. Hier plannen wij extra tijd voor in.
 • Uw behandeling zal iets korter duren dan normaal in verband met het schoonmaken van de behandel- en/of oefenruimte.
 • Er zijn aangepaste looproutes in de praktijk, zodat u zo min mogelijk in contact komt met andere bezoekers van het Gezondheidscentrum.
 • De wachtruimte is aangepast, zodat er niet te veel bezoekers te gelijk in de wachtruimte zitten en er voldoende ruimte is.
 • De aanvangstijden van de behandelingen zijn aangepast, zodat er niet te veel mensen tegelijk naar onze praktijk komen.

Wij zullen deze maatregelen zorgvuldig naleven en steeds evalueren om te kijken of dit voor iedereen veilig voelt en werkbaar is. Mocht u tips hebben dan horen we het graag van u, want voor ons is dit een nieuwe manier van werken waar we nog geen ervaring mee hebben. Wij hopen dat u op deze manier met een goed gevoel bij ons in de praktijk kunt komen. Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via tel. 030-8700606 of info@fysiotherapiebinnenstad.nl. Wij zien weer uit naar uw komst in de praktijk en zullen u weer de zorg en aandacht geven die u van ons gewend bent.

Team Fysiotherapie Binnenstad

Online afspraak maken

Plan direct online uw afspraak in.

Samenwerkingspartners

Fysiotopics
Keurmerk fysiotherapie