Welkom

Ons gezondheidscentrum is gevestigd midden in de binnenstad in een voormalig fysiologisch laboratorium. Het rolstoeltoegankelijke gebouw biedt onderdak aan een grote hoeveelheid zorgverleners.

Menu

Informatie

Telefoonnummer
030-2333888

Spoed (8:00 – 17:00)
030-2333888 toets 

Spoed
(Buiten kantoortijd)
(088) 130 96 70

Maandag t/m vrijdag
8.00 – 17.00

Dinsdagavond spreekuur
17.30 – 20.00

Een afspraak voor het spreekuur, een telefonische afspraak of een aanvraag voor visite maakt u telefonisch via de assistente. Er is geen inloopspreekuur.

Online afspraken maken

U kunt nu ook online afspraken maken bij Huisartsenpraktijk Binnenstad.
Zo kunt u in uw eigen tijd een afspraak plannen met uw huisarts.

Stichting Binnenstad Gezond

Stichting Binnenstad Geznond! stelt zich ten doel het stimuleren, faciliteren en ondersteunen van geïntegreerde eerstelijnszorg in de Binnenstad van Utrecht. Zij wil daarbij aanspreekbaar zijn voor de eerstelijnszorg. De inzet is om, daar waar mogelijk, de samenwerking tussen de verschillende zorgverleners nog meer te structureren en te verbeteren.

Deze samenwerking krijgt bijvoorbeeld vorm in het nieuwe Gezondheidscentrum Binnenstad, bij huisartsenpraktijk Mariahoek, maar ook in diverse wijkgerichte projecten

Meer informatie op: www.binnenstadgezond.nl

Studentenzorgwijzer

Ben je student? Het regelen van je gezondheidszorg is niet iets waar je direct aan denkt als je gaat studeren. Vaak ben je bezig met studeren en al het moois dat het studentenleven biedt. Totdat je opeens ziek wordt, een blessure oploopt of het even niet meer ziet zitten.

Maar hoe zit de zorg in elkaar en bij wie kan je terecht met je zorgvraag? Op www.studentenzorgwijzer.nl maken we je wegwijs en vind je antwoord op deze vragen en meer.

Icon

ONZE DIENSTEN

Gezondheidscentrum Binnenstad wordt beheerd door Stichting Beheer VAVW-kade, waarin de apotheek, huisartsen en fysiotherapie vertegenwoordigd zijn. Zij besturen het centrum en houden zich verantwoordelijk voor het bieden van een divers aanbod van kwalitatief goede zorg in het pand.

Icon

STICHTING BINNENSTAD GEZOND

stelt zich ten doel het stimuleren, faciliteren en ondersteunen van geïntegreerde eerstelijnszorg in de Binnenstad van Utrecht. Zij wil daarbij aanspreekbaar zijn voor de eerstelijnszorg.